Златната резерва на Мавис Чибота бе избран за Играч на

...
Златната резерва на Мавис Чибота бе избран за Играч на
Коментари Харесай

Героят за Лудогорец: Не бяхме перфектни, важното е, че бихме ЦСКА

" Златната запаса " на Мавис Чибота бе определен за Играч на мача в дербито с , извоювано с 2:0 като хазаин. Чибота влезе от аварийна пейка през втората част и съумя да означи едно от попаденията за успеха на " орлите ".
" Благодаря за премията. Това не беше съвършеният мач от наша позиция, само че в последна сметка се справихме и би трябвало да продължаваме по същия метод. Не спечелихме в Лига Европа, само че мисля, че играхме мощно там, а през днешния ден значими бяха трите точки ", стартира Мавис Чибота.
" Винаги е значимо да спечелиш против тим, който се намира на втора позиция, тъй като това ще ни даде повече убеденост, несъмнено - усилваме и задатъка си на върха.
Когато си на аварийна пейка, виждаш мача по различен метод и когато се включиш, знаеш какво да направиш. Мисля, че си свършихме работата оптимално добре. Щастлив съм. Целият тим си свърши работата.
Най-важното е да нямаме контузени футболисти, сега имаме много контузени. Искаме да бъдем първенци в края на сезона, а във всеки един мач задачата ни е да печелим ", приключи Чибота.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР