Златка Райкова все още не може да прости на бившия

...
Златка Райкова все още не може да прости на бившия
Коментари Харесай

Златка нарече Джизъса бедняк

Златка Райкова към момента не може да елементарни на някогашния си Благой Георгиев, че я заряза с малко дете на ръце. И макар, че към този момент е намерила любовта в лицето на Карен Хачатрян, тя не пропусна опция да захапе Джизъса.

Този път русата сексбомба обиди много съществено някогашния си и надали ще замълчи, защото го удари по най-милото му.

Всички в обществените мрежи му се смеят и ръкопляскат на Златка за думите и разкритието, че е " безпаричен като църковна мишка ".

Благо се похвали, че е на отмора с новата си другарка Ивана на остров Тасос. Няколко дни по-късно Златка и Карен също отпрашиха за Гърция, само че на много по-скъп курорт.

" Ха-ха, Тасос е за сиромаси. Аз съм на Миконос, дребничък и се усещам великолепно ", съобщи Златка в обществените мрежи като отговор на въпрос от собствен почитател и по този метод заби гласовит пестник на някогашния си. За го от много време се шушука, че има финансови проблеми и едвам свързва двата края, а даже няма и лично жилище.
Тези думи на Златка жегнаха освен Благой, само че и доста от популацията на България, които вървят на отмора на Тасос. " Тая за каква се взе да дефинира кое място е за сиромаси и кое не. Да си върви в Миконос и да заплаща по 1000 евро за шезлонг като й е толкоз акълът ", гневят се в мрежата.

Златка не стопира да показва висок стандарт на живот, а към момента не знаем какво тъкмо работи и от къде изкарва парите си. Докато беше с Благой взимаше много кинти за реклама, само че скоро не сме виждали да е търсена като инфлуенсър и евентуално сега харчи парите на новия си мъж, написа blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР