Златка Райкова ще има основателна причина да следи задълбочено новия

...
Златка Райкова ще има основателна причина да следи задълбочено новия
Коментари Харесай

Не е за вярване: Ето с каква тактика Джизъса отмъкнал Златка от Георги Валентинов!

Златка Райкова ще има основателна причина да следи задълбочено новия сезон на " Сървайвър ", тъй като в него ще вземат участие не един, а двама от някогашните й мъже. Знаем, че ММА боецът Георги Валентинов ще мери сили против екс футболиста Благой Георгиев - и двамата делили легло и покрив с плеймейтката, която роди дете на Джизъса.

Месеци преди формата, Валентинов съобщи, че не му пука от наличието на Благо вътре, а за Златка даже и не се сеща. А и по какъв начин да бъде другояче, откакто той й предложи брак, сгодиха се, а тя го заряза поради Георгиев?!

Ето, че стана ясно и по какъв начин тъкмо Благой е съумял да разбие връзката им и да отмъкне русокоската. Номерът е остарял и много изхабен, само че очевидно има дами, които не престават да кълват на въдицата... А точно - Джизъса се държал възпитано и благо със Златка, само че преднамерено не показал персонален интерес, когато се срещали инцидентно.

" Злати тъкмо по този начин се върза - по какъв начин някакъв си мъж няма да точи лиги по нея, а ще демонстрира равнодушие?! Моментално Благой й стана забавен, завоюва вниманието й и тя хлътна. Днес обаче, като си спомни какво е направила и по какъв начин му се е вързала, си хапе Д-то. Едва ли ще й се случи повече ", разясняват близки до нея източници.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР