Златка Райкова и Карен Хачатрян минаха под венчилото. Сватбеното тържество се

...
Златка Райкова и Карен Хачатрян минаха под венчилото.
Сватбеното тържество се
Коментари Харесай

Златка изпя Само теб на новия си мъж пред гостите на сватбата

Златка Райкова и Карен Хачатрян минаха под венчилото.

Сватбеното празненство се състоя през уикенда и събра на едно място едни от най-популярните лица от шоубизнеса - Светлана и Христиан Гущерови, фризьорът Момчил Спасов, гримьорът Цецо Андреев, Галена и сътрудниците й Ваня и Азис, а черешката на тортата бе DJ Дамян.

От фрагменти в обществените мрежи се видя, че младоженците са спазили традициите, като се венчаха в столична черква, а на излизане от нея пуснаха двойка бели гълъби за новото начало и безконечна естетика. След сериозната част на събитието гостите продължиха с ваучър в хотел в София. Синът на булката от предната й връзка с футболиста Благой Георгиев - Благой-младши сервира подарък в дребна бяла кутийка. Неговият брат - Карен-младши също присъстваше на сватбата на родителите си.

Златка и някогашният състезател откриха дансинга с първия си брачен танц, а DJ Дамян се зае с " сложната " задача на водещ. Попфолк дивата Галена пък подвигна на крайници гостите. Тя запя и в дует с Азис, до момента в който Златка танцуваше с татко си. Булката, която в предишното се изявяваше като певица в групата " Фатално 3 ", блесна с осъществяване на песента на Румяна - " Само теб ", с която се изясни в обич на своя любим.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР