Златка Димитрова отключи паник атаки след раздялата си с фитнес

...
Златка Димитрова отключи паник атаки след раздялата си с фитнес
Коментари Харесай

Паник атаки измъчват Златка Димитрова след раздялата й с фитнес гурото Кирил Танев

 Златка Димитрова отключи паник офанзиви след раздялата си с фитнес гурото Кирил Танев. Само за последните няколко дни някогашната плеймейтка на два пъти споделя с почитателите си по какъв начин се избавя от тяхната разрушителна мощ.

Димитрова е безапелационна, че няколко капки етерични масла пъдят неразположението.

Няколко дни по-рано пък показа, че рисуването е новата и непредвидена й пристрастеност. Неподозираният й гений се демонстрира преди няколко години, когато стартира да получава за първи път паник офанзиви и има възприятието, че ще почине, написа " Хотнюз ". 

За да се успокои, Димитрова хваща молива или химикалката и стартира да рисува цветя и геометрични фигури. Заниманията пред статива в действителност ѝ оказват помощ и тя даже преодолява рецесиите без съществени лекарства, а единствено с хомеопатия.

Надяваме се, че тя не употребява паник офанзивите, с цел да популяризира разнообразни артикули, с които цялостни профила си след раздялата с бургазлията, само че е реалност, че тя често-често приказва за този си проблем. Явно офанзивите са се върнали след раздялата с Танев, който към този момент има нова жена до себе си. Засега някогашната му обичана твърди, че е сама и е отдадена на сина си Миро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР