Златка Димитрова е направо съсипана след поредното си любовно крушение.

...
Златка Димитрова е направо съсипана след поредното си любовно крушение.
Коментари Харесай

Заможна рускиня отмъкнала гаджето на Златка

Златка Димитрова е напряко унищожена след следващото си любовно поражение. Плеймейтката неотдавна се раздели с приятеля си Кирил Танев, с който изкара към 2 години. Любовта им изглеждаше откровена и нещата сякаш отиваха към брак, когато пристигна вестта за трагична раздяла.

Близки до Златка настояват, че фитнес инструкторът в последната година постоянно се заглеждал настрана и намерено флиртувал с други дами. „ Кирил постоянно е бил подобен – изневеряваше и на предходните си гаджета. Златка наивно си мислеше, че ще успее да го промени, само че не успя”, разкриват край морето.

Според мълвата в Бургас, мачото от известно време имал заигравка с дъщерята на доста състоятелен руснак, разрастващ стабилен бизнес в морския град. Момичето било негова клиентка в залата. Отношенията на Кирил с красивата „ девушка” очевидно са прераснали в по-дълбоки и дълготрайни, което предупределило връзката му с Черната Златка. Очевидно секси инструктора не е устоял на дебелия портфейл на рускинята, съскат злите езици в Бургас. От известно време мачото бръмчал с ново БМВ из града, а на ръката му се мъдрел безценен часовник за над 10 000 лв., писа Уикенд.

След като скъса трагично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е разкрила огромната обич в лицето на мускулестия треньор, само че уви – още веднъж удари на камък и отново остана сама. Според осведомени, в този момент Златка отново ще се мъчи да откри леговище при Миро, който няколко пъти направи за смях.

Докато лекува разрушеното си сърце, прясната културистка откри още едно занимание с изключение на фитнеса. Плеймейтката твори с молив и бои, рисувайки картини, които по думите й отразяват вътрешната й същина. Атлетичната бюнетка дефинира себе си като художник дилетант, само че има желание да се усъвършенства. Тя твърди, че рисуването носи утешение на душата й, а обичаните й картини са пейзажите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР