Златка Димитрова е истински шампион, що се отнася до влизане

...
Златка Димитрова е истински шампион, що се отнася до влизане
Коментари Харесай

Черната Златка разкри 30 дневната си диета

Златка Димитрова е същински първенец, що се отнася до влизане в съвършена форма след раждането. Освен, че от години тренира извънредно доста, плеймейтката съблюдава и прецизен режим на хранене. В момента Злати още веднъж е на диета, въпреки да наподобява повече от прелестно. Тя с ненаситност показа с феновете си какво тъкмо прави. “Както множеството от вас знаят хранителния режим е самостоятелен съгласно това, какво цели човек: да смъква килограми, да чисти мазнини, да качва мускулна маса. Моят режим е по-скоро да чисти мазнини. Важно е да се съблюдава прецизно, с цел да има резултат. Този режим го върша сега 30 дни,” признава Димитрова. Тя споделя, че през ден прави аеробни извършения с ластици, и кардио, не повече от 40 мин.

Ето и диетата й: Закуска (до 8-8:30 ч.): – мюсли и всички типове семена с кисело мляко или вода и плодове; или – яйца, бадеми, краставици/домат, авокадо, парче месо.

Закуска (около 11 ч.): – банан, малко бадеми или протеинов шейк…

Обяд: въглехидрат, може и без месо; или – риба + салата, месо + салата, сладостен картоф.

Следобедна закуска: – банан, малко бадеми или протеинов шейк

Вечеря: – салата + месо или морски блага или – салата + риба. Да не се сменят храните, с цел да свикне организма с тях и по този начин ще ги усвоява по-лесно и няма да се натрупа! Пие се по 2-3 л вода дневно, без алкохол, газирано, сладко, тестено и мазно! източник:.missbloom.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР