Златен требъл направи състезателката на ПСК Черно море“ Бояна Кирчева

...
Златен требъл направи състезателката на ПСК Черно море“ Бояна Кирчева
Коментари Харесай

Златен требъл за Бояна Кирчева в Сандански

Златен требъл направи състезателката на ПСК „ Черно море “ Бояна Кирчева по време на мощния интернационален шампионат по плуване „ Спартак “ в Сандански. Организатор на конкуренцията на 50-метровия басейн е ПК „ Вихрен “. 

``
реклама
Опитната плувкиня на черноморци завоюва три златни медала. Първият приз на Кирчева бе в дисциплината 100 м свободен жанр, където тя спря хронометрите на 58,28 сек. В по-силната си дисциплинираност 200 м св. Стил, състезателката на треньора Никола Петров финишира с време 2:05,28 мин. Тя бе безапелационна и на 400 м свобден жанр, заковавайки хронометрите на 4:31.61 мин. В Сандански надарената варненка получи премия и за насъбран висок точков актив по таблицата на ФИНА.
738 плувци от шест страни си оспорваха призовите места в четвъртото издание на интернационалния шампионат „ Спартак “. В Сандански плуваха с изключение на представители на родното плуване, и състезатели от Република Северна Македония, Сърбия, Косово, Исландия и Гърция. Те бяха разположени в пет възрасти – от деветгодишни до мъже и дами.

Плувците с най-хубави достижения по таблицата на ФИНА при най-големите бяха премирани с бонуси от по 300 лева Техните подгласници  с по 160 лева, а третите получиха по 120 лева. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР