Златан Златанов неясно защо намеси веригите магазини в пленарен дебат

...
Златан Златанов неясно защо намеси веригите магазини в пленарен дебат
Коментари Харесай

Депутат нападна „Била“, „Лидл“, „Кауфланд“ и „Карфур“ и обяви национална революция

Златан Златанов неразбираемо за какво намеси веригите магазини в пленарен спор за промени в закона против прането на пари

Един от ексцентричните депутати на „ Възраждане “ упрекна от трибуната на Народното събрание четири вериги магазини, че източват националния капитал, и разгласи, че успеха на „ националната гражданска война “ е неизбежна. Златан Златанов от антизападната групировка направи изявление по отношение на разглеждане на първо четене на промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари , препоръчани от Министерския съвет.

От „ Възраждане “ гласоподаваха срещу поправките, като главен техен мотив бе, че те са наложени от Европейския съюз.  Златан Златанов пък кой знае за какво намеси в полемиката западни вериги магазини.

„ Ние не сътворяваме законопроекти, които да насърчат локалното произвеждане. Вместо това територията на страната е осеяна с валутни помпи като „ Била “, „ Лидл “, „ Кауфланд “, „ Карфур “, които източват нашия народен капитал “, уточни депутатът от антизападната политическа мощ.

„ В момента нашето Народно заседание се занимава с това да прокарва законопроекти, писани под диктовка от някакви брюкселски бюрократи, чиито имена са неизвестни; под диктовка, която да регламентира една нереална материя като финансовия пазар, само че която материя е с доста огромно значение във връзка с основаването на самостоятелен икономически пиедестал. И ето за какво, когато, а това е неизбежно, националната гражданска война победи и в България бъде поето ръководството от национално мислещи, виновни мъже и дами, ние ще променим законодателството в посока да имаме самостоятелна централна банка, лични финансови платежни принадлежности, ще премахнем всевъзможни закони, признати под диктовката на брюкселските бюрократи, които ни постановат дългово иго, в това число и сходни законопроекти, които целят да отвържат ръцете на българската свободна самодейност “, добави 44-годишният Златанов, който е депутат от русенския изборен регион.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР