Златан Ибрахимович, който скоро ще навърши 40 години, вероятно има

...
Златан Ибрахимович, който скоро ще навърши 40 години, вероятно има
Коментари Харесай

Ето какво е първото нещо, което е попитал Златан Ибрахимович при завръщането си в Милан

Златан Ибрахимович, който скоро ще навърши 40 години, евентуално има последна опция да завоюва Шампионската лига в кариерата си. Неговият Милан се завърна в шампионата и той мечтае за успех.

“Когато се завърнах в клуба през януари 2020 година, първото нещо, което направих в съблекалнята, беше да попитам какъв брой от останалите момчета бяха играли в шампионата. Само двама подвигнаха ръка и взех решение, че това е шега”, показа Ибра пред “Спортуийк”.

“През предишния сезон задачата ни беше да се класираме за ШЛ и да станем първенци на Италия - продължи той. - Второто не се получи, само че най-малко бяхме близо, откакто завършихме втори. И това е посредством освен на мен, а на всички. И младите, и опитните в отбора схванаха от какво се нуждаем за освен това. Всички работим върху това.”

Шведът обаче продължава да е контузен и няма да играе и през днешния ден против Специя. Надеждите са Златан да бъде на линия за семейството на Атлетико Мадрид в ШЛ през идната седмица.

Ветеранът подсети, че защото към този момент е на възраст, ще обръща повече внимание на сигналите на тялото си и ще гледа да се щади, с цел да може да играе по-дълго време през сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР