ЗИЦ Медикъл Караджъ“ приветства проф. д-р Кямил Полат за първи

...
ЗИЦ Медикъл Караджъ“ приветства проф. д-р Кямил Полат за първи
Коментари Харесай

Безплатни консултации за чернодробна трансплантация с проф. д-р Кямил Полат на 20.04.24 г. в София

ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ приветства проф. доктор Кямил Полат за първи път на 20-ти април 2024 година в София. Целта на неговото посещение в София е да съветва гратис пациенти, нуждаещи се от чернодробна трансплантация.

Желаещите да се възползват от консултациите със експерта, могат да се обадят на телефон 0878 500 730 (ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “) и да си запишат час.
Проф. Полат е първият експерт, направил безкръвна чернодробна трансплантация.От 2018 година управлява Центъра за трансплантация на органи и е експерт по обща хирургия в болница Мемориал Бахчелиевлер в Истанбул.Има към 2000 осъществени чернодробни трансплантации.Прави и бъбречни трансплантации.
Чернодробната трансплантация е една от интервенциите, за които се употребява най-вече кръв, измежду всички хирургични процедури. При пациенти в краен етап на чернодробна непълнота хемостазата е нарушена по доста аргументи. Те могат да получат прекалено кървене даже по време на леки хирургични интервенции. През последните 15 години е потвърдено, че кръвопреливането при хирургични интервенции има негативно влияние върху възобновяване на пациентите. Колкото повече кръв се употребява, толкоз повече метаболизмът на пациентите се утежнява и възобновяване след интервенцията е по-бавно. Увеличава се заболеваемостта и смъртността. Използването на по-малко кръвопреливане при чернодробни трансплантации способства пациентите да останат в интензивното поделение 1 или най-много 2 дни и да бъдат изписани за малко време. Колкото по-малко кръв се употребява, толкоз по-малък е рискът пациентът да развие затруднение. При чернодробните трансплантации, които професорът е направил през последната година, на 17 пациента не е преливана кръв. Проф. Полат прави трансплантация на органи с елементарни техники, които не съставляват жизненоважен риск за пациента. По този метод равнищата на риск от повторна интервенция след чернодробни трансплантации, също са доста ниски.

Постиженията му са отразени и в неговите обширни научни изявления, които обгръщат необятен набор от тематики, в това число бременност при реципиенти на чернодробна трансплантация, сигурност на чернодробната трансплантация от живи донори със синдром на Гилбърт и лекуването на стомашно-чревни перфорации при деца след чернодробна трансплантация. Отдадеността на проф. Полат към научните проучвания и уговорката за прогрес в региона на трансплантацията на органи го прави извънреден експерт. Процентът на педиатрични чернодробни трансплантации е към 25%, а техният триумф е повече от 90%.

Консултациите са подобаващи за хора:
С открит здравословен проблемНуждаещи се от второ мнениеИнтересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Как да запазите час за консултация?
На тел. за контакт 0878 500 730 (ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “) Чрез питане на уеб страницата
Какво е належащо за консултирането?

Актуални медицински документи и образни проучвания.

!!! Имайте поради, че по време на консултациите не се правят физикални прегледи.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР