Зимните месеци традиционно са сезон не само за ски и

...
Зимните месеци традиционно са сезон не само за ски и
Коментари Харесай

Ето защо Андреа е била в Истанбул! Певицата впечатлена от турския професионализъм

Зимните месеци обичайно са сезон освен за ски и сноуборд, само че и за естетически корекции. Или най-малко с такова усещане оставаме, разглеждайки Instagram профилите на родните звезди. Много от тях към този момент си коригираха бюстове, присадиха коса, сложиха по някоя друга ампула в устните... 

Виж още: Последната плеймейтка Ева Славова съжалява за корекцията на устните си, счита да ги трансформира

Сред тези звезди бе и поп-фолк певицата Андреа, която, както сама написа в Instagram, е прекарала половин месец в Истанбул. В турския мегаполис тя се подложи на естетическа процедура, като легна под скалпела на фамозен доктор в частна болница.

Виж още: Екзотика и доста съблазън: Джулиана Гани чества празник на Пунта Кана, отбиха се и в Мадрид

Е, най-сетне стана ясно какво тъкмо си е правила Андреа. Оказа се, че поп-фолк изпълнителката е коригирала бюста си. Стана ясно, че тя към този момент е с нови импланти и е повече от удовлетворена от резултата, с който обаче към момента не се е похвалила. 

Виж още: С деца на курорт: Златка и Благой изпращат зимата със ски в Боровец! Вижте порасналия им наследник

В Instagram Андреа задейства опцията за задаване на въпроси и нейните почитатели я разпитаха за престоя ѝ в болничното заведение. Певицата похвали отношението на медицинските лица и болничния личен състав към пациентите и го дефинира като същински професионално. 

Виж още: Моника Валериева загуби делото против Люси Иларионов след 5 години битка

Междувременно " България през днешния ден " напомня, че и други родни хубавици са се доверявали на същия доктор, под чийто скалпел легна и Андреа. Така да вземем за пример Моника Валериева дължи красивия си бюст и бразилско дупе точно на него. Впрочем не е изненада, че Андреа е отишла таман при въпросния доктор, защото тя и Моника са положителни приятелки. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР