Зимни страсти: Поза Коледни звънчета разпалва страстите. Не е важно

...
Зимни страсти: Поза Коледни звънчета разпалва страстите. Не е важно
Коментари Харесай

Зимни страсти: Поза „Коледни звънчета“ разпалва страстите


Зимни пристрастености: Поза Коледни звънчета разпалва пристрастеностите. Не е значимо единствено мястото, а и методът, по който ще го декорирате. Ако ви е омръзнало от обичайните игри под чаршафа в мисионерска поза на мрачно, значи сте в този стадий от живота си, когато сте подготвени за сексприключения.
Освен това не трябва да забравяме, че разнообразието в секса е един от методите да създадете дълготрайни и вълнуващи връзки с половинката ви. Възползвайте се от идните почивни дни.

Навън е зима, улиците са покрити със сняг, температурите падат под нулата. Празници са, имате свободно време да развихрите въображението си, а в случай че имате и камина, нещата се подреждат по проект. Не инцидентно точно сексът пред камината е подложен в топ 10 на най-яките секси прекарвания.

Представете си! Пиете следващата чаша вино на мекото одеало пред камината. Какво по естествено продължение на нещата с изключение на буйна целувка, която вещае за страховит секс.  Ако не разполагате с камина у вас, то може да наемете спалня в хотел или бунгало измежду природата, където такава има.

Не е значимо единствено мястото, а и методът, по който ще го декорирате. За повече романтика може да поставите клончета от бор към нея и даже да запалите спомагателни свещи. Мигащите светещи гирлянди също са подобаващи. Те карат кожата да наподобява кадифена и скриват всички недостатъци, тъй че може да поставите и от тях в помещението. Заредете се с хубава сантиментална музика, която да не стопира най-малко няколко часа. Ето и няколко пози,  които наложително би трябвало да пробвате на меча кожа пред камината: „ Коледни звънчета “   За  тази поза сътрудникът ви би трябвало да е лежащ по тил на земята. Вие застанете върху него, още веднъж с тил. Бедрата ви ще обгръщат неговите крайници. В тази поза и двамата сътрудници управляват ритъма.

На твърдата основа можете да се развихрите във всички пози, които са свързани със сядане, подпиране в нещо твърдо и пламенно придвижване на краката.

„ Подарък “ Подаръците  са неизменима част от прекарванията по празниците. Обикновено опаковките са с всякакви елхички, лъскотийки, еленчета и впрочем, само че в този случай самата опаковка е подарък. Ето по какъв начин: накарайте го да седне по турски пред камината.  Седнете в него и му опаковайте „ захарната пръчка “ със себе си, като в същото време обвиете краката си към кръста му, а ръцете си към врата му. Направо го опаковайте целия за  себе си. Ето за какво името си е правилно.

Няма какво да ви изяснявам. Лъжичките са чувствена поза, а не е ли Коледа още един мотив да си напомним какъв брой обичаме индивида до нас, да си спомним всички хубави мигове, прекарани дружно през последната година, и да изтрием всичко отрицателно и неприятно. Лъжичките си ги запазете за най-после и ги усетете в цялата им захарно-любовна цялост. Просто ги почувствайте и се обичайте, пасват отлично на камината.

Бельото в жанр „ Снежанка “ е наложително за всяка една от тези пози и за повече въодушевление.

Каквото и да вършиме, бъдете деликатни с огъня. Спазвайте разстояние от огъня,  тъй като има заплаха да се възпламени одеялото  или нечия коса.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР