Зимата се завърна. Днес ще бъде вторият леден ден. След

...
Зимата се завърна. Днес ще бъде вторият леден ден. След
Коментари Харесай

Климатологът Рачев, който твърдеше, че зимата си е отишла, обяви какво ще се случи на 17 януари и до 15 февруари

„ Зимата се завърна. Днес ще бъде вторият мразовит ден. След обяд ще се усили интензитета на снеговалежа. До вечерта чакаме да натрупа по-сериозна снежна завивка, само че тя няма да е повече от 10-15 сантиметра “. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия климатологът Георги Рачев, представен от Блиц.

„ На 17 януари към този момент иде дъжд. Довечера късно вечерта снегът ще спре. Ще имаме 20 часа, в които няма да вали, само че пък след това иде дъжд. Същият ден около обяд към този момент ще имаме позитивни температури 0 от 8 до 10 градуса “, сподели още той. По думите му зимата, която ни уплаши, ще продължи два-три дни. Климатологът Рачев разясни още, че от всичко ще има по малко – дъжда, сняг, поледица.



„ Ако до 15-ти февруари не се случи нещо извънредно студено, то би трябвало да знаем, че зимата си е отишла “, безапелационен е още той. Климатологът се оплака обаче от нещо. От сметката си за парното: „ Получих сметка за парното. Тя бе за месец декември. Помислих, че това е сметката, която е трябвало да пратят на НДК “.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР