Зетят на руския министър на отбраната Сергей Шойгу Алексей Столяров

...
Зетят на руския министър на отбраната Сергей Шойгу Алексей Столяров
Коментари Харесай

Зетят на Шойгу лайкна пост в Instagram против войната и предизвика скандал в Русия - Свят />

Зетят на съветския министър на защитата Сергей Шойгу Алексей Столяров лайкна в Instagram антивоенен пост на журналиста Юрий Дуд, разгласен в Русия за задграничен сътрудник и провокира скандал в кремълските кръгове. След като историята стартира да се разраства и медиите й обърнаха внимание, Столяров стартира да отхвърля, че е харесал обявата на Дуд.

Лайкът на Столяров, който е женен за дъщерята на военния министър Сергей Шойгу Ксения, се появи под обявата на Дуд в Instagram, отдадена на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна. Дуд, който има личен авторски канал в YouTube с 10,3 милиона клиенти и близо 2 милиарда сбор гледания назова протичащото се „ кървава и безсмислена война, отприщена от Путин и неговия антураж “. А зетят на Шойгу хареса това.

Малко по-късно харесването изчезна, а самият Столяров написа в Instagram, че „ нищо не е лайквал “. „ Не позволявайте да ви манипулират благодарение на фотошоп. Прегръщам ви всички “, написа той. Това можеше да мине, в случай че по-рано, откакто една от последователките му в Instagam го нагруби и разкритикува, не я беше обидил в персонално известие, казвайки и безусловно: „ Да бе, забравих да запитвам Z-говедата. Върви на фронта, а не ми … тука “

Изданието „ Полигон.медиа “, откри, че по-рано Столяров е лайкнал и други два поста в профила на Дуд. Единият е под изявление с режисьора Александър Молочников, а вторият под изявление с основния редактор на „ Новая Газета “ Дмитрий Муратов.
Масло в огъня наля и създателят на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин, който и без друго е в спор с тъста на Алексей Столяров. Услужливи медии, знаейки за спора на Готвача на Путин с Шойгу желаеха от Пригожин коментар.

„ Не го знам какъв е тоя блогър Столяров, в никакъв случай не съм гледал предаванията му. Но щом може да насочва девойките на фронта, очевидно е доста огромен шеф, надали не най-големият. Но мога да дам указания какво би трябвало да се направи. Трябва да се залови Столяров и да го доведат при мен. Аз мога да го обуча единствено за 6 седмици, а тъй като самият аз съм Z-говедо, ще му оказа помощ да се поправи, като го изпратя на бойни дейности. Аз не разбрах напълно първата част на въпроса, само че защото там имаше въпрос: „ Да му го на…каме или да не му го начук..ме “, преди този момент може да му го на…каме “ “, съобщи Пригожин по адрес на министерскя шурей.

Докато Русия води война против Украйна, зетят и дъщерята на Шойгу пускат картинки и занимателни клипчета с сексуален привкус от Обединете арабски емирства

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР