Зетят на народната певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев се

...
Зетят на народната певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев се
Коментари Харесай

Обзор на едно престъпление! Ето го зетят на певицата Николина Чакърдъкова, участвал в клане и бой в гърменското село Балдево

Зетят на националната певица Николина Чакърдъкова от Гоце Делчев се оказа участник в кръвопролитие в гърменското село Балдево.Това беше тематиката в района преди дни. Симеон Бакалов е нощувал в ареста, откакто наранил с нож трима свои познати предходната неделя. Кървавият случай станал към 1 часа след среднощ. Тогава било получено известие в РУ-Гоце Делчев за разпра.

Пристигналите служители на реда открили, че е зародил спор сред две компании. В едната били 31-годишният шурей на звездата с 30-годишен собствен другар от Гоце Делчев. В другата група били 29-годишният Кирил П. от Благоевград, Георги К., на 47 година, от с. Гърмен и 51-годишният Любен С. от с. Балдево. Бакалов, който е упражнявал бойни изкуства, нанесъл удари с изострен предмет на съперниците си. Кирил е получил порезна рана на ръката, Георги е с рана на бедрото, а Любен е с прободна рана на дясната подмишница. Пострадалите са били настанени в болничното заведение в Гоце Делчев, като всички са без заплаха за живота. Двамата нападатели били арестувани за 24 часа, след което били освободени.

„ Трима са клани, намушкани, разрязани като свине. Цялата дясна длан е разрязана и ножът е минал от дланта към горната част “, описа пред Нова телевизия Борис Партулов – татко на един от потърпевшите. „ Над селото ходил в комплекс, напил се е, слиза надолу и прави тази пакост “, добавя той, визирайки зетя на Чакърдъкова. Той изяснява още, че синът му и неговите другари по никакъв метод не са предизвикали обвинения за нападението Симеон Бакалов. „ Синът ми и другите момчета им споделили: „ Седнете на другата маса, пийте си бутилката и кротуваме “. Той скача и стартира да раздава правораздаване “, добавя мъжът и твърди, че Симеон има и други прегрешения. „ Хората приказват, че постоянно се е дрогирал, пред две седмици е направил жестока злополука – изблъскал кола и никой не е реагирал от полицията. Там има чадър от Николина Чакърдъкова, всички служители на реда ги е боязън от този нейния шурей. Той е от Сандански, вдигнали са ръце от него, в този момент е на независимост “, изяснява Партулов.

„ Образувано е дело за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди. Ще се разпитват участниците в сбиването и очевидци. Не е открит предметът, с който са направени пострадванията, които са леки, няма прободни, а единствено прорезни рани “, разясниха от прокуратурата.

По неофициална информация всички забъркани в спора били пияни. Засега не можело изрично да се каже повода за случая.,пише ретро бг. Според едни е станал спор за жена, а съгласно други – породена злополука преди две седмици.

Симеон Бакалов е от Сандански, а преди 5 години подписа брак с Мария – щерка на певицата Николина Чакърдъкова, с която имат момче и момиче. „ Момчето ми е някогашен шурей, разграничени са с щерка ми от 6-7 месеца, само че са запазили положителни връзки. Не вземам страна, дано проверяващите да открият къде е истината. В подобен спор постоянно има две страни. Ако в действителност е направил нещо такова, остро го съдя. Ние не живеем във времената на „ Козият рог “. За мен и фамилията ми това са първобитни дейности, далечни и непознати, и в случай че са се случили, не ги утвърждавам.

Тъжно ми е, тъй като ще го изкарат най-големия изверг, а не е по този начин. Никого не пазя или атакувам. Разбрах обаче, че той е бил атакуван от много хора, бил е насинен. Сега ще си извади здравно. Надявам се истината да излезе нескрито и всеки отговорен да си понесе отговорността. Не желая да бъда пристрастна, само че по медиите показват човек, който е живял в къщата ми 6 години и все едно не го познавам.

Много преднамерено се показват единствено от едната страна обстоятелствата. Благодаря на Бога, че не се е случило нещо съдбовно и за двете страни, тъй като, в случай че той под стрес и уплах е направил нещо по-сериозно? Или пък, в случай че те са го нападнали по-жестоко, можеше и да има заравяне. Пак дублирам – не вземам страна, очаквам публично проверяващите да кажат какво и по какъв начин се е случило “, разяснява обичаната от народа певица.

Дъщеря ѝ Мария към момента не е разведена със Симеон и продължава да носи неговата фамилия. Последните им фотоси дружно в обществените мрежи са от април тази година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР