Зенит(Ветрен дол) започна с победа пролетния полусезон в А ОФГ.

...
Зенит(Ветрен дол) започна с победа пролетния полусезон в А ОФГ.
Коментари Харесай

Зенит отлепи ютията

Зенит(Ветрен дол) стартира с победа пролетния полусезон в „ А ” ОФГ. В среща от 16-тия кръг на шампионата в 4-та лига ветрендолци пречупиха с 3:2 гостуващия Спартак(Калугерово) и най-малко краткотрайно напуснаха последното място в класирането за сметка на Братаница, който падна с 0-2 при визитата си на Балкан(Варвара).

Зенит сподели две лица. До почивката домакините бяха пълновластни господари на терена.

В 11-та минута Ивайло Атанасов се възползва от хубаво подаване на Николай Попов и вкара с грациозен удар за 1:0.

Последваха няколко пропуща пред вратата на Спартак като единствено по знамение не падна втори гол в мрежата на гостите. Веднъж и страничния стълб оказа помощ на момчетата на Димитър Пашев да не получат ново попадение. То въпреки всичко падна в заключителните акомпанименти на първата част, когато след мощен удар от фаул Николай Попов изненада от 25 метра стражът на Спартак – 2:0.

При този резултат ветрендолци взеха решение, че са си свършили работата. Последваха няколко смени в редиците на домакините – вратар и полеви играчи, от което се възползваха калугеровци.

В 53-та минута Илиян Велчев бе изтърван от защитата на домакините и понижи на 2:1 с удар под плонжа на вратаря на Зенит. Домакините продължиха с аристократичната си игра на терена и в 74-та се стигна до тъждество, откакто Стефан Христов направи 2:2 с отмерен удар от двайсетина метра. Изправени пред угрозата да изгубят мача с цялостен поврат ветрендолци реагираха като ужилени.

Така 10 минути по-късно Зенит вкара трети гол. Попадението бе дело на Стоян Димитров, който с доста майсторски удар по диагонала препарира вратаря на Спартак от над 20 метра за крайното 3:2.

Ето и всички резултати от 16-тия кръг в " А " ОФГ

Балкан – Братаница             2:0

Зенит      -  Спартак                3:2

Брацигово -    Локомотив      6:1

Тракиец - Чепинец                1:2

Чико   -    Сарая                     1:0

Величково  -   Тракия            0:0

Левски -  Оборище                4:2

 Родопи - Вихър                      2:2
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР