Земляни, ентусиасти по извънземни щурмуват Зона 51 в САЩ. Въпреки

...
Земляни, ентусиасти по извънземни щурмуват Зона 51 в САЩ. Въпреки
Коментари Харесай

Земляни, ентусиасти по извънземни щурмуват Зона 51 в САЩ

Земляни, запалянковци по извънземни щурмуват " Зона 51 " в Съединени американски щати. Въпреки многократните предизвестия от органите на реда и Военновъздушни сили на Съединени американски щати, хората се струпват в два дребни пустинни града в западния американски щат Невада, оповестяват локални медии.

Хора с кемпери и камиони вършат лагер наоколо до Рейчъл и Хико, Невада, с общо население малко над 150 души. Те са там, с цел да последват апела на Storm Area 51 - " не могат да спрат всички ни ", интернет смешка, която се популяризира всеобщо. Там се организира и музикален фестивал.

Събитието във Facebook, основано от студента Мати Робъртс, кани хората да се опитат да се втурнат и щурмуват в 3 часа сутринта на 20 септември.

" Ако бягаме като Наруто, можем да се движим по-бързо от техните патрони ", се споделя в описанието на събитието, отнасящо се до японски комикс воин, прочут с бягане с изпънати обратно ръце и с глава и тяло наклонени напред.

Робъртс разяснява пред " Лос Анджелис Таймс ", " провокирах това придвижване, до момента в който бях отегчен 2 часа сутринта ", само че концепцията му продължава собствен личен живот.

Повече от 2,1 милиона души са удостоверили в страницата във Facebook, че възнамеряват да участват.

Робъртс се резграничи от събитието, поради терзания за публичната сигурност, защото в градовете липсва инфраструктура, която можа поддържа едно скупчване на десетки хиляди или може би повече.

" Зона 51 " е част от огромен регион за тествания и учения в Невада, който обезпечава " гъвкаво, реалистично и многоизмерно бойно пространство " за тестване и " усъвършенствано образование в поддръжка на националните ползи на Съединени американски щати ", съгласно американските Вътрешни войски.

Но е от дълго време е забъркан в тайни теории, съгласно които американските военни държат извънземни и НЛО там.

След десетилетия в които държавното управление отхвърля да признае съществуванеото на " Зона 51 ", през 2013 година Централно разузнавателно управление на САЩ пусна разкрити документи, базирайки се на оборудването от 20 700 квадратни километра и го локализира на карта покрай сухото корито на езерото " Груум ".

" Дойдохме тук на къмпинг, тъй като това звучеше като ужасно събитие ", разяснява Кен Фолхавър, 64-годишен от Лас Вегас. " Тук сме, с цел да забележим хората. " Той има вяра в извънземните и желае да е с други, които споделят това.

Музиката също е причина Фолхавър и неговата група да решат да се причислят към Alienstock. " Надявам се да свирят нещо от мое време. Ще си купим сувенири и бира. Тук сме за спектакъла. "

Въпреки че броят на предстоящите присъстващи се колебае сред няколко хиляди до 50 000 души, Фолхавър има вяра, че ще са към 50 хиляди " Има сериозна гласност. Лас Вегас не е толкоз надалеч, има съвсем три милиона души. Кой знае. "

Въпреки че празненството е главният развлечение за групата, те няма нищо срещу извънземното шоу. " Надявам се да се появят и да се присъединете към празненството. " /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР