Земеделска земя край морето е новият хит за инвестиции през

...
Земеделска земя край морето е новият хит за инвестиции през
Коментари Харесай

Ниви край морето носят печалба за инвеститорите

Земеделска земя край морето е новият шлагер за вложения през последните години, настояват брокери на парцели. Причината е, че предназначението й може да бъде заменено релативно елементарно, което незабавно трансформира цената и бъдещата рентабилност. Въпреки засиленото строителство, към момента могат да бъдат открити свободни ниви край плажове, покрай инфраструктура или пък в съседство с огромни хотелски комплекси.

Подобна селекция от черноморски парцели предлага водачът в ръководството на аграрни терени „ Агрион “.

Терените са наоколо до атрактивни курорти край Варна и Бургас и са подобаващи за инвестиция всички, които желаят да вложат парите си в нещо друго от акции и банкови инвестиции.

Селекцията от парцели има голям капиталов капацитет. Те се намират на Черноморието, край отзивчиви места, като автомагистрали, огромни градове и морски курорти и вложителите виждат голям капацитет за развиването им.

„ Като една от водещите компании на пазара, от „ Агрион “ сме подбрали най-подходящите оферти за бизнес и вложения. Така даваме опция на купувачите да започват нов бизнес или да влагат средства, които може да се възвърнат в пъти “, разясняват от сдружението.

Един от най-атрактивните терени е с повърхност към 3 дка, покрай огромен хотелски комплекс, край основен път Варна-Бургас,. Парцелът е на 3км от песъчлив плаж, до увеселителен парк и е подобаващ за създаване на вилно населено място, затворен комплекс или СПА хотел.

Близо до Поморие пък се предлага аграрни терен с повърхност от 7 дка. На това място може да се построи хотел, ТИР паркинг или бензиностанция, което ще възвърне вложеното в пъти.

„ Агрион “ предлага и други аграрни терени в общините Созопол, Варна, Бургас и Поморие.

Голям плюс на парцелите, предлагани от „ Агрион “, е че се оферират непосредствено от притежател, което значи икономисване на комисионни, както и дълги договаряния през медиатори, разясняват експерти.

Терените са подобаващи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са опция и за тези, които търсят дълготрайна инвестиция.

През последните години цената на земеделската земя пораства приблизително с по 5 % на година. Отделно от това всяка година тя носи приход под формата на лихва или аренда. Това значи, че добре селекциониран терен може да носи и до 10 на 100 годишна рентабилност. Ексклузивните терени, които предлага „ Агрион “, могат да се употребяват и за други цели, с изключение на аграрни, надлежно биха носили и доста по-висока доходност-

Имотите, които предлага компанията, могат да бъдат контрактувани напълно по цифров път, през уеб страницата на компанията

Терените, които предлага „ Агрион “ могат да бъдат прегледани на и на
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР