Зеленски отправи пламенен призив към хората по целия свят да

...
Зеленски отправи пламенен призив към хората по целия свят да
Коментари Харесай

Зеленски с пламенен призив към хората по целия свят да протестират срещу руската инвазия в Украйна

Зеленски насочи разгорещен апел към хората по целия свят да стачкуват против съветската инвазия в Украйна, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3139
" Излезте, носейки украинските знаци, с цел да отбраните Украйна, с цел да отбраните свободата, с цел да отбраните живота! ", съобщи Зеленски. " Съберете се на площадите, на улиците, излезте на открито, направете по този начин, че вашият глас да бъде чут ", добави той.

" Изразете мнението си, протестирайте от вашите офиси, от вашите домове, от вашите учебни заведения и вашите университети, протестирайте в името на мира! ", акцентира той. " Светът би трябвало да спре войната ", съобщи Зеленски.

Посланието на украинския президент бе отправено броени часове преди в Брюксел да се проведат една след друга три срещи на върха - на НАТО, на Г-7 и на Европейски Съюз, отдадени на войната в Украйна.

Зеленски ще приказва на тях посредством видеоконферентна връзка. Той към този момент прикани НАТО да достави оръжия на страната му. " Изчистете нашата земя от нашествениците и възстановете мира в Украйна ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР