Зеленооката Емануела излезе от къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед,

...
Зеленооката Емануела излезе от къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед,
Коментари Харесай

Адски скандал! Емануела скочи срещу Преслава, ето защо

Зеленооката Емануела излезе от къщата на Биг Брадър Моуст Уонтед, само че очевидно продължава да следи изкъсо какво се случва под покрива на Големия брат. Във вчерашния лайф името й бе упоменато поради спора с Цецо Андреев, написа злословия.бг.

Напомняме, че двама се джафката съществено под покрива на Къщата, като гримьорът я обвиняваше, че е развела половин България. А изпълнителката му отвръщаше, че е част от обслужващия личен състав.

Враждата бързо затихна откакто приятелят на певицата влезе в Къщата и Цецо подви опашка. Вчера, като коментатор в студиото, Преслава изрази мнението си, че двама бързо ще не помнят проблемите си и още веднъж ще бъдат другари. А гримьорът ще продължи да се грижи за визията на зеленооката певица.

Тези думи на младата майка обаче вбесиха Емануела, която изригна в обществените мрежи и разгласи, че сред нея и Цецо всичко е завършило, написа hotnews.bg.

Тя не пропусна да ухапе задочно Преслава като разгласи, че тя не става за коментатор, тъй като е тъпа, за разлика от Кулагин. Явно обаче Емануела е била прекомерно ядосана, тъй като е написала семейството на Валентин с правописна неточност – КОлагин.

Не за първи път Преди и Еми влизат в спор. Докато добричлийката бе бременна, Емануела снима клип, в който реже косите на жена, която съвсем наподобява на Преслава. Тя от дълго време е бодил в очите на Емито, която за следващ път влезе в открита война с колежката си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР