Зелената светлина получи голяма инвестиция на полуостров Халкидики, която включва

...
Зелената светлина получи голяма инвестиция на полуостров Халкидики, която включва
Коментари Харесай

Български бизнесмен създава нещо невиждано досега на гръцки полуостров

Зелената светлина получи огромна инвестиция на полуостров Халкидики, която включва основаването на 5-звезден туристически курорт, специфична СПА инфраструктура и туристически вили с общ потенциал 233 кревати в община Ситония, написа " Български вести ".

Инвеститор е компания, чийто ръководител и изпълнителен шеф е българският предприемач Георги Батаков. Фирмата е със седалище град Солун.

Проектът планува създаване на хотелски комплекс с потенциал 165 кревати, туристически обзаведени жилища – вили с потенциал 68 кревати, спа център с потенциал 100 души и разнообразни други инфраструктурни планове. Туристическото населено място се възнамерява да бъде издигнато на повърхност от 87,8 дка в новостроящ се град и границите на крайбрежната зона на залива Торони на полуостров Халкидики, на към 124 км от Солун и на 71 км от Полигирос.

В региона има уреди и инфраструктура на остарелия хотел Ликитос, издигнат през 1973 година и работещ до 2017 година като 3-звезден хотелски комплекс с потенциал 76 кревати. По новия план се възнамерява да се разрушат съществуващите здания и да се построят новите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР