Зелената книга“ - разказ за сегрегацията, спечели награда Оскар за

...
Зелената книга“ - разказ за сегрегацията, спечели награда Оскар за
Коментари Харесай

„Зелената книга“ прослави България на Оскарите! Най-много награди спечели „Бохемска рапсодия, a поражението на „Рома” е ...

„ Зелената книга “ - роман за сегрегацията, завоюва премия " Оскар " за най-хубав филм, побеждавайки съперника „ Рома “ оповестява Bloomberg. Преценката на журито съставлява сериозен удар по Netflix, представен от investor.bg.

 
„ Зелената книга “ завоюва общо три награди. Махершала Али като джаз пианиста Дон Шърли получи " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля, а Ник Валелонга, Брайън Къри, Питър Фарели - за автентичен сюжет. 
На сцената с продуцентите и целия екип на сцената за първи път се качи и български артист - Димитър Маринов, който играе един от музикантите във кино лентата, носеше в джоба на сакото си българското знаме (на снимката).

Втората гала без водещ бе с 30 минути по-малко телевизионно време. Още при започване на февруари уредниците предизвестиха участниците, че имат разполагаем по 90 секунди време, с цел да благодарят, след което речите им ще бъдат прекъсвани. Това беше употребявано на няколко пъти довечера. 

Най-много награди " Оскар " завоюва " Бохемска рапсодия " - за най-хубав артист на Рами Малек, звуков монтаж, звуков мишунг и монтаж. „ Черната пантера “ взе три награди, както и „ Рома “.  
 
Самото шоу стартира с осъществявания на група Queen и Адам Ламбърт -  We Will Rock You, слята с We Are The Champions. 
 
Вместо с встъпителна тирада церемонията стартира с видео, в което се демонстрират определени моменти от номинираните филми. Тина Фей и Ейми Полър обясниха от сцената, че не са водещи, само че ще стоят задоволително дълго на сцената, с цел да имат съображение медиите да спекулират с това. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР