Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е обект на

...
Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин е обект на
Коментари Харесай

Американското разузнаване: Путин е болен от рак или Паркинсон

Здравословното положение на съветския президент Владимир Путин е обект на интензивно разискване в администрацията на американския президент Джо Байдън, откакто в края на май US разузнаването показа четвърти общ отчет. В класифицирания документ се споделя, че наподобява Путин през април се е подложил на лекуване от рак в напреднал етап, споделят пред сп. " Нюзуик " трима високопоставени представители на американското разузнаване, които са се срещнали с отчетите.

" Нюзуик " цитира източник от кабинета на шефа на националното разузнаване (който координира всички 17 разследващи агенции), източник от Агенцията за военно разузнаване и с пенсиониран върховен офицер от военновъздушните сили.

И трите източника са осведомени с отчета на американското разузнаване за здравословното положение на Владимир Путин и обстановката в Кремъл, който е бил предаден на администрацията на Байдън.

" Контролът на Путин към този момент не е безспорен ", споделя един от източниците. Борбата за власт в Кремъл по време на неговото ръководство към момента не е толкоз интензивна. Всички усещат, че краят е близо. "

Всички източници показват външни признаци на болестта на Путин, които са следили по време на обществените изяви на съветския президент през април и май. Анализатори на американското разузнаване, в това число експерти по психиатрия и отдалечена диагностика, са проучили деликатно видеоматериалите от събитията.

Някои наблюдаващи са видели признаци на заболяването на Паркинсон в държанието на съветския президент във видеоклиповете. Източници от американското разузнаване настояват, че Путин може да има рак.

Освен това съгласно американските разследващи служби Путин е претърпял опит за ликвидиране през март.

 

През май Кирил Буданов, началник на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата, приказва за неизлечимия рак на Путин и за несполучливия опит за ликвидиране в изявление за Sky News, а по-късно и за " Украинска истина ". Буданов съобщи, че Главното разследващо ръководство разполага със лична мрежа от източници за протичащото се в Русия.

Американските източници обаче акцентират, че увереността им в тези изводи не е безспорна и че не се ангажират да предвиждат по кое време ще почине Путин. Според тях преди войната значим източник на информация за физическото и психическото положение на Путин са били срещите му със западни водачи, даже на постоянно осмиваната дълга маса, само че след експанзията против Украйна тези срещи на процедура са прекъснати.

След публикуването на публикацията " Нюзуик " написа, че е получил коментар от Адриен Уотсън от Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати: " Съобщенията, че съществуват такива оценки от разследващата общественост и че президентът е бил осведомен с тях, са погрешни.

В изявление за френския ефирен канал TF1 на 30 май съветският външен министър Сергей Лавров дефинира изявленията за заболяването на Путин като клюки, популяризирани " в прорез с ежедневната дарба да се откри кой и по какъв начин наподобява ".

Един от източниците на публикацията обаче допуска, че думите на Лавров не би трябвало да се одобряват за чиста монета и че те по-скоро би трябвало да се преглеждат като опит да се показва неговата преданост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР