Здравният гуру д-р Майкъл Мозли направи рядко изключение от правилото

...
Здравният гуру д-р Майкъл Мозли направи рядко изключение от правилото
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли казва, че има едно хапче, което приема всеки ден, за да предотврати сериозни здравословни проблеми

Здравният гуру доктор Майкъл Мозли направи рядко изключение от правилото си без добавки – разкрива едно хапче, което се е заел да приема всекидневно.

Въпреки нормалната си позиция на отбягване на витаминни и минерални добавки в интерес на богата на хранителни субстанции диета, уважаваният създател и водещ разкри, че има един витамин, който няма да пропусне. Излагайки мислите си за MailOnline, доктор Мозли признава, че приема тази съответна добавка през зимните месеци - цитирайки нейния капацитет да понижи риска от съществени здравословни положения като рак на дебелото черво и деменция. Традиционно спирайки приема напролет, доктор Мозли възнамерява да продължи режима си през цялата година.

Той изясни: „ През зимните месеци, когато слънцето е едва, постоянно съм следвал препоръките на NHS и съм поглъщал дневна таблетка, тъй като знам, че витамин D е толкоз значим заради редица аргументи, само че нормално по това време на годината, когато слънцето е мощно и лятото е на път, спирам да го одобрявам....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР