Здравните ръководители предупредиха, че морбили продължава да се разпространява в

...
Здравните ръководители предупредиха, че морбили продължава да се разпространява в
Коментари Харесай

Епидемия от морбили: Случаите продължават да се увеличават, тъй като правителството издава спешни предупреждения за училища и детски ясли

Здравните ръководители предизвестиха, че морбили продължава да се популяризира в цялата страна и приканиха родителите да имунизират децата си против евентуално съдбовната зараза.

Десетки повече случаи са регистрирани в страната след предходна актуализация за морбили от предходната седмица. Данните, оповестени през днешния ден от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA), гласят, че през миналата седмица в Англия са били доказани още 79 случая на морбили, с което броят на случаите от 1 октомври предходната година доближи 868. Докато огнището на морбили в Уест Мидландс провокира увеличение на случаите, по-малките клъстери към Обединеното кралство провокираха повишаването на броя на инфекциите.

От 24 февруари има 182 доказани случая, като 62 са регистрирани в Уест Мидландс и 60 в Лондон, райони с максимален брой инфекции. В Северозападната част са регистрирани 18 случая, 15 в Източен Мидландс и 10 в Източна Англия.

От тези случаи 546 са били при д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР