Здравко Димитров ексклузивно към опонентите: Критикувайте, но без да пречите Общината

...
Здравко Димитров ексклузивно към опонентите: Критикувайте, но без да пречите
Общината
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Здравко Димитров ексклузивно към опоненти...

Здравко Димитров извънредно към съперниците: Критикувайте, само че без да пречите

Общината работи сега по 26 значими плана и по едно и също време с това приготвя новия програмен интервал, от който зависи развиването на града до 2027 година

Славчо Атанасов: Иван Тотев се изживява като сивия кардинал на Пловдив

На върха не могат да бъдат двама. Ако водачът на ГЕРБ желае да ръководи града, да се яви на избори

Елена Поптодорова, анализатор, посланик, някогашен дипломат на България в Съединени американски щати: Свикнахме всичко у нас да става под напън извън

Свикнали сме по този начин - с напън извън, със сол, сопа и жълтици. Мислим си, че е доста елементарно да изближем солта, след това избираме 100 тояги на голо. Не устояваме и най-после си плащаме висока цена, плюс страданието.

Нов цех открива 200 работни места край Пловдив

Инвеститори са подготвени да вложат 10 млн. евро в построяването на цех за бетонови произведения на територията на община Стамболийски. С бизнесмените се срещна кметът Георги Мараджиев, с цел да се запознае с желанията им.

От игла до конец във време на пандемия

Три сватби, едно бебе и 4 неповторими сбирки. С молива над скицата и прецизни пръсти към иглата на шевната машина четири девойки изминаха пътя от концепцията до цялостна приключена сбирка. Прекрачиха от ателиетата на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „ Проф. Асен Диамандиев “ напряко в стилната промишленост.

Боян Бодуров, получил приз „ Учител на годината” на СБУ: Добрият преподавател умее да слуша децата

Голямата му фантазия за неговите възпитаници е всеки от тях да успее по своя метод да натрупа познание, да стане добър жител.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР