- Здравейте г-н Кутуев, напоследък все повече млади хора се

...
- Здравейте г-н Кутуев, напоследък все повече млади хора се
Коментари Харесай

Иван Кутуев: Рекламата може да те изведе едни гърди пред конкуренцията

- Здравейте господин Кутуев, в последно време от ден на ден младежи се ориентират професионално в региона на рекламата и маркетинга. Това потребно ли е за бизнес средата съгласно Вас?

- Здравейте, изрично да. За мен това е и един от огромните проблеми на българската стопанска система изобщо. До напълно скоро, по-малко от 15 години, огромните български компании, които създават тук своята действителна продукция, без значение в кой бранш и които би трябвало да търсят реализация на продукцията си зад граница, с цел да и уголемяват индустриалните си мощности не го вършиха задоволително сполучливо, тъй като подценяваха тъкмо рекламата.

Развитите международни стопански системи все още са се обедили в силата на рекламата преди повече от 50 години и те създават и пускат на пазара артикули, единствено когато авансово са начертали тяхната рекламна тактика, която естествено би трябвало да бъде съобразена и с тяхната повсеместност, цена, специфики, качество, пазарен дял и доста сходни.

Да приказваме за всеобщо припознати марки несъмнено е факсимиле, факсимиле е и силата на опаковката да вземем за пример. Не че е за подценяване, в противен случай, само че истината е, че това е елементарно и в случай че гледаме толкоз незадълбочено на рекламния бизнес, ние сме обречени на неуспех. Не това е в основата на рекламния бизнес.

Точно както къщата се гради от основи, по този начин и рекламата на артикул стартира от нещо, което в никакъв случай не би трябвало да бъде изменяно и то самото авансово би трябвало да бъде доста добре подбрано и премислено.

Аз да вземем за пример все още работя в бранш туризъм, до преди година и половина работих в бранш произвеждане. Два радикално разнообразни бранша. Но структурата на основите и определянето на задачите са едни и същи. Методите са разнообразни, само че модела на работа в региона на рекламата, общия модел е еднакъв.

В днешно време опциите за реклама са толкоз доста, че в един обстоен годишен рекламен проект, те със сигорност ще бъдат над 30 съществени точки за всеки бранш и бизнес, а за какво не за някои да надвишават и 100.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР