Здравейте, аз съм Тото от група Скандау. Имаме си песен,

...
Здравейте, аз съм Тото от група Скандау. Имаме си песен,
Коментари Харесай

Йонислав Йотов – Тото във VIP Brother 2017

Здравейте, аз съм Тото от група Скандау. Имаме си ария, да не кажа, че си имаме 10. Имаме си и предаване в интернет. Имаме си и родственици по селата. Имаме си братя, сестри, всичко си имаме.

Скандау са богове. Истински богове! Не са от тези подправените там по Олимп, дето никой не знае за тях. Истински, ето (сочи себе си). Ние сме новите Ъпсурт. Аз съм си неуместен целият. Знаеш ли, че като пристигнах тук на сета, ядох от пуканките откъм гърба, а те не са били за ястие. 

Успехът ни досега се дължи на това, че ние сме бъг в системата. Дадоха ни премия, в действителност спечелихме премия за група на годината, а ние сме някогашни футболисти. Футболисти стават група на годината. Ей това е, бъг, неточност...

Жените ме преследват. Пращат ми фотоси на неща, които не би трябвало да виждам или на неща, които ми се искаше да не бях видял. Те несъмнено си мислят, че още съм футболист. 

Около мен има доста забавна стигма. Клубът е цялостен, всички са фотомодели, доста красиви. Има и една дунда – тя е моя! Винаги дебеланата идва при мен. Но не тази, която е дебела спрямо останалите. Тази, която е осезаемо дебела. Това е дамата, която наложително идва при мен и става полово нападателна. Много ме е боязън от нахални дами. Една от село Баня по какъв начин ми откри входа не знам. Тя си избра чергата пред моята врата – да дойдеш да спиш ти на чергата... това да не е летящото чердже, къде ще те води? Аз към този момент не съм в този вход, в случай че го гледаш това. Там не можеш да ме откриеш към този момент. Няма ме!

Пали ме простотията – като са тъпи хората. Не се въздържам и скачам като малко дете. 

С кифлите нямам проблем, имам проблем с мъжете кифли. Има някакви льольовци " О, но тая виличка... ", бате, в случай че ти плеснем един, ще станем единствено на вилички. 

Влизам в Къщата на VIP Brother. Виж ме, мамо, съумях!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР