Здравеняци запалиха гаража на новоизбран общински съветник заради важно гласуване

...
Здравеняци запалиха гаража на новоизбран общински съветник заради важно гласуване
Коментари Харесай

Мутри запалиха гаража на общински съветник заради важно гласуване в Борован

Здравеняци възпламениха гаража на новоизбран общински консултант поради значимо гласоподаване в Борован, научи организация BulNews.
Вчера, към 22 часа в полицията в Бяла Слатина е постъпил сигнал за палеж на гараж. Служителите на реда направили оглед, от който станало ясно, че към 21.30 часа незнаен причинител съзнателно е запалил дървената врата на гаражното помещение. Постройката е благосъстоятелност на новоизбрания общински консултант от Българска социалистическа партия – Пламен Христов Петров.
Припомняме, че през днешния ден се гласоподава новия ръководител на общинския съвет и гласа на Петров е от огромно значение. Вероятно това е повода мутрите, които бяха съпротива на спечелилата кметското място - Десислава Тодорова да се пробват да сплашат новоизбрания консултант и да вземат надзор над локалния парламент.
Семейството на сенатора било толкоз изплашено, че се наложило очевидец на палежа да подаде сигнал в полицията вместо тях. Случилото се тази нощ е продължение на вълната от закани от здрави момчета към гласоподавателите в общината.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР