Здрава битка, с обрати и драматични моменти. Това предложиха на

...
Здрава битка, с обрати и драматични моменти. Това предложиха на
Коментари Харесай

Йордан Морехон победи Петър Белберов в двубоя от тежка категория на Купа Странджа

Здрава борба, с обрати и трагични моменти. Това предложиха на феновете българските представители в тежка категория Йордан Морехон и Петър Белберов (+92 кг) на Купа " Странджа ". Натурализираният кубинец, който се състезава за България, се поздрави с сложен триумф с 3:2 съдийски гласа.

Морехон и Белберов си размениха по един рунд, като бронзовият медалист от Евро 2015 взе първата част, само че актуалният трети от Европейските игри обърна нещата във втората част. Морехон сподели повече прохлада в третия рунд, с цел да вземе и успеха в края.

Така националът се класира за 1/4-финалите, където ще срещне Алгирдас Баниулис (Литва). Мачът им е на 8 февруари.

При 63.5-килограмовите Красимир Джуров (63.5 кг) отстъпи на Йерасил Танкай (Казахстан) с 0:5 гласа. Националът стартира по-колебливо мача, само че във втория рунд увеличи равнището. Всичко се реши в третата част, където за жалост Джуров не съумя да обърне резултата, макар мощната поддръжка от трибуните.



В друга среща от деня Мартин Златков (+92 кг) бе надигран от молдовеца Николай Бурдуя след два рунда. Отново при най-тежките Кирил Борисов бе заставен да се откаже след втория рунд в мача си с Николос Бегадзе (Грузия) след травма на ръката.

В ранните мачове от деня .

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР