Зайо Цицин се израдвал публично, че Гърция приела еднополовите бракове.

...
Зайо Цицин се израдвал публично, че Гърция приела еднополовите бракове.
Коментари Харесай

Зайо Цицин се израдвал публично, че Гърция приела еднополовите бракове. Явно скоро го готвят и у нас…

Зайо Цицин се израдвал обществено, че Гърция приела еднополовите бракове. Явно скоро го готвят и у нас. Такак разяснява журналистът Недялко Недялков посрещането на новината у нас, че Гърция е узаконила еднополовите бракове.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

Гешев вика – тоя министър Атанас Славов е от новата порода мъже.
За страдание, не е единствено той. Новата порода доминира в сглобката. Владеят, да вземем за пример, финансовото министерство и Национална агенция за приходите, с изключение на правораздаването. А за общинската група на ППДБ/ “Смучи София “ отпред с Мис Бони да не си отваряме устата.
Сега пиарът им Зайо Цицин се израдвал обществено, че Гърция приела еднополовите бракове.
Явно скоро го готвят и у нас.
Аз нямам срещу да си го поставят, където им е кеф, само че не и да ми го натрапват като начин на живот, че и да пипат Конституцията, с цел да си трудоустроят и легитимират имуществено перверзиите. За православие изобщо няма да разтварям дума – тия видове онтологично принадлежат към агентурата на мрака; те са превъплъщения на Мамона и всевъзможни диалози на морално-етични тематики с тях са безсмислени.

 

 

Както SafeNews писа, гръцкият парламент гласоподава късно в четвъртък в поддръжка на закон за еднополовите бракове, сподели ръководителят на срещата.

„ В гласуването участваха 254 депутати. За (приемането на закона – бел.ред.) гласоподаваха 176 депутати, срещу бяха 76, въздържаха се 2 депутати. Законът беше признат “, сподели той.

Обсъждането на закона и гласуването бяха излъчени директно от парламентарната телевизия. Гласуването беше поименно и се организира след два дни разискване.

В Народното събрание има 300 депутати. От деветте фракции, ръководещата партия Нова народна власт, опозиционната СИРИЗА-Прогресивен алианс, ПАСОК, Новата левица и Курсът на свободата на някогашния ръководител на Народното събрание Зоуи Константопулу поддържаха приемането на закона. Против бяха Комунистическата партия на Гърция (ККЕ), десните партии „ Гръцко решение “ и „ Ники “ („ Победа “) и крайнодясната партия „ Спартиати “.

Законопроектът не беше подсилен от всички членове на ръководещата Нова народна власт. Повечето от несъгласните не участваха в гласуването.
Премиерът Кириакос Мицотакис сподели, че е решил да не изисква съблюдаване на въпроса за партийната дисциплинираност и наложително гласоподаване за законопроекта, тъй като това е „ въпрос на съвест “. В същото време той прикани депутатите от фракцията, които не са съгласни със закона, да не вземат участие в гласуването, с цел да не основават проблеми при приемането му.

 

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР