Заявките от екипа на Стефан Янев са, че , тя

...
Заявките от екипа на Стефан Янев са, че , тя
Коментари Харесай

Манолова подава ръка на Стефан Янев при условия


Заявките от екипа на Стефан Янев са, че, тя ще бъде патриотично-консервативна, а " Изправи се България " ще е партия на хората (социална партия). Аз не съм чула обществени дела в партията на някогашния длъжностен министър председател и в случай че те заявят такива претенции за обществена поддръжка за хората, бихме могли да си сътрудничим. Това съобщи водачът на " Изправи се. БГ " Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

Манолова съобщи, че Българска социалистическа партия са прекрачили алените си линии за да запазят мястото си във властта .
 Манолова: Само госпожа
Манолова: Само госпожа " Няма да изнасяме патрони " не знае, че даваме оръжия на Украйна

На 1 май Мая Манолова учреди своята партия Изправи се, България

По думите ѝ всички обещания на четворната коалиция за повишение на приходите се оказа огромна неистина . Изправи се. България ще е партия на елементарните хора и обществената партия на България, увери Манолова. Продължаваме промяната излъга гласоподавателите си. Обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, само че го резервираха и го надграждат, разкритикува тя.

И продължи: Политическа партия лъжат гласоподавателите си с думите за диверсификация и разкъсване с енергийната самостоятелност от Русия. Манолова не е очаквала, че едните далавери ще се заменят с други далавери с комисионери и пликове. Много се говорило по какъв начин партийните калинки на ГЕРБ щели да бъдат освободени, само че партийните фрагменти на ексуправляващите са били сменени с фрагменти на сегашните ръководещи, недоволства Манолова.
 Мая Манолова съзря спекулация при сключването на новите контракти за доставка на газ
Мая Манолова съзря спекулация при сключването на новите контракти за доставка на газ

България ще заплаща по 120 млн. лева повече за газ поради схемата с комисионери и медиатори при доставката на газ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР