Завръщането на тениса и участието на Григор Димитров на турнира

...
Завръщането на тениса и участието на Григор Димитров на турнира
Коментари Харесай

Големият финал на ШЛ ПСЖ-Байерн пряко по MAX Sport 3

Завръщането на тениса и присъединяване на Григор Димитров на шампионата Western & Southern Open влизат в програмата на 1

Очаквано или не, Пари Сен Жермен – Байерн е финалът на сегашния извънредно необикновен сезон в Шампионската лига. Поради пандемията от COVID-19 целият международен футбол бе прекратен за няколко месеца, включително и европейските клубни шампионати. Това наложи невиждания заключителен формат на Шампионската лига, при който четвъртфиналите и полуфиналите се изиграха в единствено по един мач и в един град – Лисабон. Португалската столица, и по-точно „ Ещадио да Луж “, ще одобри и финала на конкуренцията, който ще бъде излъчен директно по тази неделя, 23 август, от 22:00 часа.

До финала доближиха ПСЖ и Байерн, като и двата тима ще вземат участие в мача за трофея изцяло справедливо. Французите позволиха единствено едно проваляне по пътя към финала – на осминафиналите от Борусия Дортмунд, и едно тъждество в груповата фаза, до момента в който баварците бяха изцяло безкомпромисни и реализираха 10 победи във всичките си 10 мача до момента. В тези 10 мача Байерн означи впечатляващите 42 гола, като се приближи до върха за най-вече попадения в шампионата в границите на един сезон, който се държи от Барселона – отбелязал 45 гола през сезон 1999/2000, само че в 16 мача. Именно против Барселона Байерн сподели мощност и даде поръчка за продобиване на трофея, като завоюва с 8:2 на четвъртфиналите и се трансформира в първия тим, вкарал 8 гола във етапа на елиминациите след груповата фаза. След Барса в заключителния стадий на конкуренцията в Лисабон Байерн в профил и Лион след триумф с 3:0 на полуфиналите. ПСЖ от своя страна имаше тежък четвъртфинал, като реализира късен поврат и триумф с 2:1 против Аталанта, само че по-късно бе надалеч по-категоричен с победа с 3:0 против Лайпциг.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР