Завръщането на Предателите“ изглежда е потвърдено с версия за знаменитост

...
Завръщането на Предателите“ изглежда е потвърдено с версия за знаменитост
Коментари Харесай

„Предателите на BBC ще се завърнат“ с ОГРОМЕН обрат, който със сигурност ще раздвои зрителите

Завръщането на „ Предателите “ наподобява е доказано с версия за звезда „ близо “ в ход, който сигурно ще раздели феновете.

Изключително известното шоу беше гледано от милиони по-рано тази година, като втората серия притегли големи числа на гледаемост след триумфа на своя цялостен с машинация дебют. Шефовете се интересуват от трета цивилна версия - и може да бъде настроена да удвои със звездна версия месеци по-късно, договорка, която се твърди, че са сключили.

Източници настояват, че има съглашение сред Studio Lambert - което прави версиите на The Traitors за Обединеното кралство и Съединени американски щати – и BBC – която излъчва програмата – съвсем подготвени. Според Deadline, Клаудия Уинкълман е подготвена да продължи - и изпълнителните шефове са доста запалени някои огромни имена от шоубизнеса да вземат участие дружно с нея.

Като се има поради описът с известни почитатели на Traitors, които обожават последния сериал, BBC се споделя, че има огромни упоритости за калибъра на гостите, които може да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР