Завръщането на Мартин Йодегор под наем в Реал Сосиедад изглежда

...
Завръщането на Мартин Йодегор под наем в Реал Сосиедад изглежда
Коментари Харесай

Йодегор е все по-близо до Арсенал

Завръщането на Мартин Йодегор чартърен в Реал Сосиедад наподобява все по-малко евентуално. Норвежкият полузащитник на Реал Мадрид по-скоро ще премине в Арсенал, пишат испанските медии.

22-годишният халф изиска от управлението на „ белия балет “ да бъде преотстъпен, тъй като под управлението на Зинедин Зидан рядко получава късмет за изява. Той даже бе оставен отвън състава за злощастното посещение на Реал на Депортиво Алкояно в шампионата за Купата на Краля. Мадридчани изгубиха с 2:1 след продължение и отпаднаха.

Йодегор се завърна на „ Сантиаго Бернабеу “ предишното лято след доста сполучлив престой чартърен в Реал Сосиедад. Оттогава обаче се появил на терена едвам 9 пъти.

От Реал Сосиедад са се отказали да вземат Йодегор още веднъж до края на сезона, тъй като не са подготвени да отделят към 4 милиона евро, без в договорката да е заложена уговорка за откупуване.

От друга страна, Арсенал е склонен с финансовите условия на Реал Мадрид и договарянията сред двата клуба напредват. Към Йодегор интерес има и от Аякс, само че съгласно AS той ще се причисли към отбора от Северен Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР