Завръщането на Conor McGregor в UFC изглежда е почти официално,

...
Завръщането на Conor McGregor в UFC изглежда е почти официално,
Коментари Харесай

Conor McGregor най-накрая научи датата за завръщането си в UFC срещу Michael Chandler

Завръщането на Conor McGregor в UFC наподобява е съвсем публично, защото ирландецът удостовери датата си на завръщане с промоцията.

Завръщането на McGregor против Съперникът на UFC Майкъл Чандлър беше разгласен преди повече от година, само че от този момент се сблъсква с чести закъснения. И Макгрегър, и Чандлър упорстваха да оглавят International Fight Week на 29 юни и в този момент наподобява евентуално те да се бият на събитието.

„ Преди няколко дни получихме удостоверение, че всички системи работят и „ The Mac “, „ The Notorious “ ще се завърне в UFC Octagon това лято “, сподели Макгрегър пред ESPN MMA. UFC 303 сега е планувано да се организира в T-Mobile Arena, същата сцена, на която Макгрегър си счупи крайници в последната си борба против Дъстин Порие преди съвсем три години.

МакГрегър изрази разочарованието си от Чандлър, като добави: „ Млъкни, Майкъл, шибан глупак. Човекът не млъква. Видях го в [WWE] Raw. Харесвам Майк – отивам да го разбия. Ще разбия Майк, нали? Ако го кажа, върша го... Ако го кажа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР