Завръщането му в родината се оказа най-ценният подарък за мама

...
Завръщането му в родината се оказа най-ценният подарък за мама
Коментари Харесай

Русев отпразнува рождения ден на майка си в България

Завръщането му в родината се оказа най-ценният подарък за мама Славка.

Българският кечист Мирослав Петров Бърняшев (Русев) се завърна в България, с цел да отпразнува рождения ден на своята майка – Славка Бърняшева . Това се оказа и най-ценният подарък за нея.



„ На път за летището… Да си прибера най-хубавия подарък за рождения ми ден “ , написа госпожа Бърняшева в профила си във Фейсбук още преди нейния наследник да кацне на българска земя.

Ден след чудесния мотив, самият Русев пусна фотоси от празника. Видно е, че тържеството е в най-тесен  фамилен кръг: татко му Петър, рожденичката госпожа Славка Бърняшева, неговият брат Димитър с приятелката си, както и домашният любим Шеймъс ( кучето бе харизано преди време на родния кечист от звездата на международната федерация по кеч – Шеймъс ).

Съпругата на родния кечист Лана не бе част от събитието. Дали заради обстоятелството, че тя е в любовна спекулация с друга звезда на федерацията – Боби Лейшли или друго, не е ясно.

В момента родната звезда е един от най-изявените кечисти в WWE. Той бе част от тима на Хълк Хоган , който завоюва конфликта с този на Рик Светкавицата на събитието на федерацията, провело се на към 70-хилядния стадион „ Крал Фахд “, в Рияд, Саудитска Арабия.

През тази седмица пък нашенецът се би с патерици с Боби Лейшли , който преди този момент приключи конфликта на българина с Дрю Макинтайър .

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР