Заводът на General Motors в Лордстаун, в който се сглобява

...
Заводът на General Motors в Лордстаун, в който се сглобява
Коментари Харесай

Бизнесмен се опита да спаси завод на GM с уникална оферта

Заводът на General Motors в Лордстаун, в който се сглобява моделът Chevrolet Cruze, би трябвало да затвори порти в края на месеца, откакто последната численост от седана към този момент слезе от конвейера. Това е сериозен удар върху неговите 1500 чиновници, които даже проведоха молебен пред стените на предприятието, надявайки се, че ще се случи знамение и предприятието ще продължи да работи.

Чудо обаче не стана, а на служащите не съумя да помогне и локалният предприемач Бърни Морено, който предложи неповторима оферта на управлението а GM. Мъжът е подготвен в продължение на 5 години да купува по 1000 бройки годишно от Chevrolet Cruze, стига те да те създават в Лордстаун. Според изчисленията на Морено, това ще обезпечи задоволително натоварване на завода, в който ще се работи на две смени.



Бизнесменът счита да употребява колите за таксита, само че предлагането му беше отхвърлено от шефовете на концерна, оповестява локалното издание The Vindicator. От GM оповестиха, че сегментът на Cruze няма дълготрайна вероятност и затова производството на модела, който се продава добре в Китай и Латинска Америка, ще бъде преместено в цех отвън територията на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР