Завод за производство на военна техника, главно танкове, е бил

...
Завод за производство на военна техника, главно танкове, е бил
Коментари Харесай

Военен завод в предградие на Киев е бил мишена на руски обстрел днес

Завод за произвеждане на военна техника, основно танкове, е бил подложен на съветски ракетен обстрел тази заран в предградие на украинската столица Киев, осведоми Българска телеграфна агенция, базирайки се на Франс прес.

Руското министерство на защитата удостовери информацията.

"С високоточни оръжия "въздух - земя " с огромен обхват бяха унищожени индустриални здания на бронетанковия цех в Киев и цехове за ремонт на военна техника в Николаев ", заяви пред публицисти представителят на министерството Игор Конашенков, представен от ТАСС и Агенция Франс Прес.

На мястото има огромен брой военни и служители на реда, които попречват влизането в комплекса, над който се издига пушек, сподели кореспондентът на френската организация от Киев.

Въздушните удари са нанесени ден, откакто Москва предизвести, че съветските сили ще усилят офанзивите против украинската столица.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви във Фейсбук, че за момента няма информация за жертви.

"Тази заран Киев беше бомбардиран. Експлозии отекнаха в Дарницки регион в покрайнините на града. На мястото сега работят спасители и медици ", съобщи Кличко и за следващ път прикани хората, които са избягали от града, към този момент да не се връщат, а да стоят на безвредно място.

При съветски удар в региона на Киев през вчерашния ден беше изумен цех, в който се създават ракети "Нептун ", каквито украинската войска твърди, че е употребила при офанзива против съветския крайцер "Москва ".
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР