Завод за бетонови изделия за над 16 млн. лв. бе

...
Завод за бетонови изделия за над 16 млн. лв. бе
Коментари Харесай

Завод на стойност над 16 млн. лв. бе открит в Пазарджишко

Завод за бетонови произведения за над 16 млн. лева бе открит в село Хаджиево, Община Пазарджик. От компанията оповестяват, че заводът е оборудван с най-съвременните технологии, които подхождат на високите интернационалните стандарти в промишлеността. 

" Откриването на новия цех за бетонови произведения " Персенк " е резултат от непрекъснатия ни блян към нововъведения и развиване. Нашата задача е да сложим нови стандарти в промишлеността, като предоставяме артикули с извънредно качество, които да дават отговор на високите условия на нашите клиенти ", споделя управителят на " Персенк Инвест " Иван Георгиев, пред Българска телеграфна агенция.

Компанията е първият производител на бетонови произведения в България, който има цялостен надзор върху главните първични материали, от които зависи качеството на крайния артикул, а точно инертните материали. Според Георгиев задачата на компанията постоянно е била да понижи добива на инертни материали и да ги употребява единствено за потребностите на личното си произвеждане.

Заводът употребява полиуретанови дъски в производството си, които доста усъвършенстват уплътняването на продуктите и предотвратяват дефектите при направата на тънки бетонови произведения, а също по този начин разрешават производството на широкоформатни артикули. След изработването, изделията се сушат в изцяло изолирана сушилна камера, където подлежат на непрекъснат надзор на топлината и влагата, изясняват от компанията.

За цветните си произведения компанията употребява висококачествени гранулирани пигменти за оцветяване на бетона и прецизна дозираща система за 6 цвята, с която реализира по-голяма резистентност на цвета и основава благоприятни условия за направа на неповторими персонализирани произведения, отговарящи на характерните условия на клиентите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР