Зависимостта на САЩ от Русия за изпращането на астронавти до

...
Зависимостта на САЩ от Русия за изпращането на астронавти до
Коментари Харесай

НАСА разпореди СпейсЕкс да прати астронавти към МКС

Зависимостта на Съединени американски щати от Русия за изпращането на астронавти до “Международната галактическа станция ” скоро ще завърши! НАСА разпореди първата постоянна задача с изпращане и завръщане на екип от четирима астронавти да се случи чрез частната корпорация СпейсЕкс, която създава ракети “Фолкън ” и кораби “Драгън ”. Съгласно проектите на организацията и на компанията полетът би трябвало да е реалност най-късно до края на 2017 година.

Дотогава СпейсЕкс, както и конкурентната компания Боинг (която също създава пилотирани кораби) ще би трябвало да потвърдят, че могат да посрещнат всички условия за сигурност при полетите. В началото на 2017 година фирмите ще би трябвало да проведат както безпилотни, по този начин и пилотирани проби на галактическите си кораби.

Няма спор, че развиването на събитията през 2016 година ще има сериозен отзив върху пилотираната космонавтика на Съединени американски щати. Продължаваме да следим събитията с огромен интерес.

Ракетата “Фолкън 9 ” в полет. Снимката е от месец февруари, когато тя сполучливо изведе в орбита задачата на НАСА DSCOVR.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР