Завиждат ли ми? Ето как да разберете това. Завистниците се

...
Завиждат ли ми? Ето как да разберете това. Завистниците се
Коментари Харесай

Завиждат ли ми? 7 знака, които показват, че околните изпитват завист

Завиждат ли ми? Ето по какъв начин да разберете това. Завистниците се срещат много постоянно.

Рядко, откровено се радват на триумфите на другите и прикриват своя негативизъм. Въпреки че, психолозите настояват, че завистта оказва помощ да се разбере подсъзнателно нечие предопределение. Да, завиждаме на тези хора, които съумяват в региона, към която сме привлечени. Въпреки това, заради личния си мързел, хората не не престават да се развиват и остават в началния стадий. Всичко това предизвика единствено натрупването на злоба, която ги унищожава от вътрешната страна.

7 сигнала, че някой наоколо изпитва злоба към вас
Психологът Стивън Стосни споделя, че възприятията на злоба „ ви карат да мислите за едно и също нещо още веднъж и още веднъж и колкото повече го вършиме, толкоз повече се отдалечавате от действителността. Емоциите основават илюзията за убеденост, а завистта ви прави уверени във вашето усещане за света.

Ето по какъв начин да разпознаете завистливите хора:

Правят ви неискрени похвали
Когато хората завиждат, стартират да обсипват другия с похвали. Понякога ви се костват откровени, а от време на време можете да усетите нотка на яд. Трябва, обаче, да излезете за миг от стаята, те незабавно ще стартират да въртят очи. Обикновено вършат това, с цел да не може другият да разпознае тяхната престореност. Опитайте се да похвалите завистника, когато успее. Тогава той може да се засрами от държанието си.

Вашият триумф не се приема съществено
Завистниците постоянно одобряват триумфа на другите за даденост. Те не позволяват, че индивидът може да е работил интензивно за него. Завистниците мислят, че всички са просто късметлии, с изключение на самите тях.

Просто не показвайте това, което имате, тогава завистливите хора няма да имат причина да ви заливат с негативизъм.

Демонстрират личните си достижения
Завистниците, постоянно, се стремят да показват личния си триумф. Те се стремят да бъдат по-добри от другите, макар че, постоянно триумфът им не е толкоз скъп, колкото го показват. Например, завистливите хора могат да разгласят годежа си навръх вашата женитба.

И вършат всичко това, с цел да се утвърдят, тъй като схващат, че не са толкоз сполучливи като вас.

Боб Блай споделя:
„ В нашия свят постоянно има хора, чиито глави са задръстени от отрицателни мисли. И не безусловно за тези, на които завиждат, само че и за себе си, за хипотетичната им некадърност да реализират цели. ”

Копират ви
Такива хора постоянно нямат свои лични желания и цели, те просто се пробват да следват някого. Те копират стила на облекло и метода, по който поддържат връзка с другите. Не би трябвало да се сърдите на такива хора, а в противен случай, опитвайте се да ги насърчавате да повярват в себе си.

Те се състезават с вас
Завистниците постоянно се пробват да бъдат най-хубавите, те имат непрекъсната битка за водачество в главите си.

Психологът Мелани Грийнбърг написа, че такива хора „ могат да бъдат рискови, само че могат да бъдат прекомерно арогантни и да желаят да наподобяват по-добри от другите “.

По-добре е да не спорите и да не се съревновавате с такива хора, единствено по този начин ще покажете, че сте по-добри и не падате на тяхното равнище.

Радват се на грешките ви
За тези хора е неописуема наслада, когато съперникът позволява неточности. Наричат го правдивост, тъй като преди този момент постоянно е имал „ шанс “. Завистникът може да не демонстрира насладата си от провалянето ви, само че вие несъмнено ще го почувствате.

Покажете на завистника своето успокоение, тогава просто ще го объркате.

Клюки зад тила ви
Завистниците постоянно ще ви разискват зад тила ви и не постоянно в добра светлина. Те също по този начин популяризират клюки, че сте изгубили личния си престиж измежду другите.

Завистниците рядко са подготвени на борба, тъй че в случай че просто седнете и поговаряте с тях, това може да промени мнението им и да схванат личните си неточности.

Вижте още: Малки питки със зелени подправки – превъзходен сурогат на хляба

“Завиждат ли ми? ” Вече елементарно можете да разберете отговора на този въпрос.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР