Заведението се намира на пл. Света Неделя [Обява на ЧСИ]

...
Заведението се намира на пл. Света Неделя [Обява на ЧСИ]
Коментари Харесай

Противоречива обява изкара Spaghetti Kitchen за продажба

Заведението се намира на пл. " Света Неделя "

[Обява на ЧСИ] Обява на частен правосъден реализатор изкара едно от известните заведения в столицата - Spaghetti Kitchen на пл. " Света Неделя ", за продажба. Исканата цена е близо 2.9 млн. лева, само че в известието не се показва кой е кредиторът и какви искания има към притежателя на ресторанта " Пи Ел Си брокерс 3 ". В същото време от компанията настояват, че обявата е куха, защото търгът се провежда за задължения към общината, които се заплащат постоянно. Това би трябвало да докара до прекъсване на проданта, която по принцип стартира чак идната седмица.

Съобщението

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Според известието на частния правосъден реализатор Стефан Петров, което е подписано от помощника му Евгени Поповски, продаваният парцел е малко под 500 кв.м и включва закрита част и тераса. Началната цена е избрана на 2.864 млн. лева Самата публикация е оповестена във вторник, 29 октомври, само че проданта тече от 4 ноември до 4 декември.

Върху парцела има вписани възбрани от септември предходната година, както и от януари и юни тази година, само че кредиторите не са посочени. В обявата на правосъдния реализатор взискателят също не се оповестява.

Плащания

Потърсен за коментар от " Капитал " притежателят на " Пи Ел Си брокерс 3 " Любомир Василев сподели, че правосъдният реализатор е оповестил търга поради задължения на компанията за такса боклук и налог здания от порядъка на 100 хиляди лева Той обаче посочи, че компанията има контракт с общината за поетапно погашение и вноските се вършат постоянно, като досега са платени 60-70 хиляди лева от отговорностите. От офиса на частния правосъден реализатор не бяха открити за повече информация.

" Пи Ел Си брокерс 3 " стана притежател на парцела през 2014 година, когато го купи от гръцката Goody`s за 2.9 млн. лева По същото време в Имотния указател има вписана ипотека на Първа капиталова банка, което допуска, че тя е финансирала договорката.

Освен на пл. " Света Неделя " ресторант Spaghetti Kitchen има и до градинката " Кристал ". Съседното заведение Motto също е благосъстоятелност на Василев.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР