Завършиха ремонтно-възстановителните дейности на платното в посока София на виадукта

...
Завършиха ремонтно-възстановителните дейности на платното в посока София на виадукта
Коментари Харесай

Една тапа по-малко на "Хемус", завърши ремонтът на още един от виадуктите

Завършиха ремонтно-възстановителните действия на платното в посока София на виадукта при 37-и километър на автомагистрала " Хемус ", оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". От през днешния ден придвижването към този момент е възобновено в двете платна на оборудването.

При осъществяването на ремонтните работи то се осъществяваше в двете посоки в платното в посока Варна. По време на строително-монтажните работи на виадукта са построени нови стоманобетонови пътна плоча и тротоари, инсталирани са нови дилатационни фуги, отводнители и модерни системи за пътна сигурност. Положена е хидроизолация и асфалтобетонова настилка. Продължава работата по долното строене на оборудването, която включва и обезпечаване на противоземетръсна резистентност. Тя ще се извършва, без да затруднява трафика.

Така придвижването в сектора на този сектор от " Хемус " ще бъде облекчено доста и през идните три почивни дни по отношение на формалния празник 22 септември..

 Една запушалка по-малко на

Въпреки завършеният ремонт условия за тапи ще има и този дълъг уикенд, тъй като в софийския сектор на " Хемус " остават още две зони със притеснение. Движението при сред километри 18 и 20 в посока Варна е лимитирано заради ремонтно-възстановителни действия на виадукт, като се реализира в двете посоки в платното посока София.

Между километри 31 и 33, отново поради ремонт на мост, придвижването се реализира в двете посоки в платното в посока Варна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР