Завърши участието на състезателите от ски клуб Юлен в Фолгария,

...
Завърши участието на състезателите от ски клуб Юлен в Фолгария,
Коментари Харесай

Отлично представяне на състезателите на ски клуб Юлен- Банско в международните стартове  


Завърши присъединяване на състезателите от ски клуб Юлен в Фолгария, Италия и Кранска гора, Словения. В състава бяха включени най-хубавите състезатели в категориите U12, U14 и U16. Състезателите от категориите U 14 и 16 взеха присъединяване в най-голямото детско съревнование за купа Алпечимбра в Италия дружно с участници от още 35 народи.
Отлично показване записва Милуш Панчев, който се класира на 6 място в гигантския слалом на 1. 49 сек. от спечелилия. Иван Обецанов записа 19 място, а Иван Керанджиев се класира 38-ми.
При девойки U16 Елена Главчева се класира на 37-мо място в слалома и на 42-ро място в гигантския слалом при конкуренция от над 200 състезатели.
В словенския курорт Кранска гора се организира 29-то издание на купа RokaPetrovic, в памет на огромния югославски скиор Рок Петрович. В него взеха присъединяване състезателите от Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина и Сърбия. Лилия Хаджистоянова записа чудесно класиране на словенския шампионат, като зае 4-то място, единствено на 41 секунди от победителката, а Йордан Стойчев зае 7-мо място.
Следващите провокации, които предстоят пред най-хубавите ни състезатели, са присъединяване в надпревари от календара на БФСки за купа Капи и купа Юлен, както и надпревари от календара на интернационалната федерация по ски PokalLoka в Словения и Zagrebcup в Хърватия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР