Завърши санирането на сградите на детските градини Пролет“ в село

...
Завърши санирането на сградите на детските градини Пролет“ в село
Коментари Харесай

Кметът Павел Михайлов откри обновените детски градини в Първенец и Брестовица

Завърши санирането на постройките на детските градини „ Пролет “ в село Първенец и „ Първи юни “ в Брестовица. Кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов откри обновените здания на двете детски заведения.
Прочетете още
Ремонтът в  Първенец включва слагане на  топлоизолация на външните стени на постройката и  хидроизолация на покрива. Беше  ремонтирана и постройката на физкултурния салон, а фасадата към този момент е слънчева и цветна.

„ Щастлив съм, че успяхме да осъществим една от дълго време бленувана фантазия на колектива на детската градина, на децата, на техните родители. Наш приоритет е да работим в посока обезпечаване на модерни условия за развъждане, образование и образование на нашите деца. Тази актуализирана детска градина е сладкодумен образец, че тези наши планове са претворени в каузи “, сподели кметът Павел Михайлов.

Малките ученици на ДГ „ Пролет “ зарадваха своите посетители с радостна веселба, а кметът Павел Михайлов и кметът на село Първенец Ренета Плевнелиева прерязаха лентата на актуализирания обект. 

С традицията да посрещнеш с самун и сол и водосвет за здраве беше открита и  новата фасада на детска градина „ Първи юни “ в село Брестовица. Ремонтът обгръща въвеждане на всички нужни ограничения за енергийна успеваемост.  Фасадата на постройката е санирана с 10-сантиметрова топлоизолация и е изпълнена с ярки и светли цветове.

„ От началото на мандата огромна част от базите на просветителните институции в обитаемоте места в община „ Родопи “ са ремонтирани и актуализирани. Усилията ни в тази посока ще продължат, тъй като децата на нашата община го заслужават “, насочи пожелания кметът Павел Михайлов. След това, дружно с кмета на селото Любен Радев прерязаха лентата с пожелания за здраве и положително начало.

Освен с една друго изглеждаща постройка, дребните ученици на детската градина в Брестовица бяха зарадвани с играчки и лакомства, дарени от  семейство Магдалена и  Георги Георгиеви. А доктор Мария Манолова подари пъстър килим за детската ясла.

След церемонията по разкриване на детската градина кметът Павел Михайлов ревизира и ремонта на площадното пространство в Брестовица.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР