Завърнах се у дома и съм заобиколена от доста познати

...
Завърнах се у дома и съм заобиколена от доста познати
Коментари Харесай

Кристина Гунчева: Да сме здрави и Марица пак да е шампион

Завърнах се вкъщи и съм заобиколена от много познати лица, споделя разпределителката на Марица (Пловдив) Кристина Гунчева. След съвсем 10-годишен гурбет в Казанлък и чужбина, Гунчева се завръща в отбора, за който игра за последно през 2012 година.

„ Марица е моят първи волейболен дом. Чувствам се ужасно. Завърнах се вкъщи и съм заобиколена от много познати лица. Изпълнена съм с хубави усеща и се надявам сезонът да бъде сполучлив. Добре върви подготовката, упражняваме много интензивно. За момента се оправяме добре. За страдание вътрешното състезание в България е малко по-слабо от това в чужбина. За сметка на това Марица е един тим, който е посочил темперамент и се е потвърдил.

Надявам се да покажем много мощно лице в Шампионска лига. Отборите в групата са доста съществени и в Шампионска лига няма слаб тим. Надявам се да покажем волейбол на високо и да играем красиво. Моите упования са, че още веднъж ще сме първенци в България.

Пожелавам си всички девойки да бъдем здрави и да следваме триумфите си малко по малко “, съобщи Гунчева преди началото на сезона - на 30 октомври против Славия в зала СИЛА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР