Затворник е починал в Бургас, научи По света и у

...
Затворник е починал в Бургас, научи По света и у
Коментари Харесай

Затворник почина след бой в затвора в Бургас

Затворник е умрял в Бургас, научи " По света и у нас ". Двама пандизчии са се сбили, а единият от тях е умрял след спречкването. Започва оглед на място.

Сигналът за случая в бургаския затвор е получен към 11:00 часа в един от корпусите. Малко след сдърпване сред двама лишени от независимост - на 30 и 66 години, изтърпяващи наказването си за осъществени обири, разтървани от дежурните надзиратели, по-възрастният пада на земята и пристигналия на място доктор установи неналичието на витални индикатори.

Своевременно е образуван екип от чиновници от отдел " Криминална полиция " и отдел " Разследване " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас, които правят първичен оглед. Видими съществени контузии по тялото на 66-годишния мъж не са видяни. То е откарано за аутопсия в " Съдебна медицина " към УМБАЛ – Бургас.

Засега не може да се удостовери причинно-следствена връзка сред спречкването и настъпилата гибел. Ще бъдат изчакани данните от идната аутопсия, които по неоспорим метод да дефинират повода за загубата на витални индикатори у 66-годишния лишен от независимост. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Автори: Иво Никодимов, Давид Сукнаров


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР