Затворената от 7 декември електронна система за кандидатстване и прием

...
Затворената от 7 декември електронна система за кандидатстване и прием
Коментари Харесай

Системата за детските градини в Стара Загора тръгва на 21 януари

Затворената от 7 декември електронна система за кандидатстване и банкет в общински детски заведения в Стара Загора ще бъде отворена в 12:01 часа на 21 януари 2019 година, оповестява кореспондентът на .
При затварянето на системата се анулират съществуващите заявки на некласираните малчугани - персонални данни на заявителите и децата. Класирането в градини и ясли се прави всяка година - по тази причина при започване на годината се записват нови заявки с нови входящи номера.
Системата за електронно централизирано класиране за банкет на децата в общинските детски заведения на територията на община Стара Загора се отваря и затваря съгласно „ График на дейностите “. Със стартирането ѝ, той може да бъде забелязан в раздел „ Класирания “.
Първото класиране за децата, родени през 2016 година, кандидатстващи за първа група в детските градини ще излезе на 21 март. За родителите е значимо да знаят, че в графика на идните класирания няма да бъдат оповестени свободни места в детска градина № 6 „ Камбанка “.
Повече за приема ще откриете тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР